FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VRHUNSKI NJEMAČKI SLIKAR DOBIO UVJETNU KAZNU ZBOG SEKS-ZABAVA S KOKAINOM

DUESSELDORF, 4. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Sud u Duesseldorfudosudio je u srijedu jednom od vrhunskih njemačkih modernih slikara 11mjeseci uvjetnog zatvora i kaznio ga s 150.000 eura zbog toga što jeprošle godine zatečen kako uzima kokain u društvu devet prostitutki ujednom luksuznom hotelu.
DUESSELDORF, 4. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Sud u Duesseldorfu dosudio je u srijedu jednom od vrhunskih njemačkih modernih slikara 11 mjeseci uvjetnog zatvora i kaznio ga s 150.000 eura zbog toga što je prošle godine zatečen kako uzima kokain u društvu devet prostitutki u jednom luksuznom hotelu.

Joerg Immendorff, čijem se slikarskom talentu divi i kancelar Gerhard Schroeder, jedna je od glavnih tema njemačkih tabloida otkad je prošle godine uhićen u luksuznom hotelu gdje je gol bio okružen s 9 prostitutki i 20 grama kokaina.

Taj suvremeni ekspresionistički slikar, priznao je da je i ranije u više navrata uzimao kokain u društvu prostitutki na seks-zabavama u hotelu.

Rekao je sudu da žali zbog svojih djela, te da je pojačano uzimao kokain kako bi se lakše nosio sa svojim zdravstvenim stanjem - neizlječivom amiotrofičnom lateralnom sklerozom koja je paralizirala njegovu ruku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙