FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: 19-GODIŠNJAK UHIĆEN S GOTOVO KILOGRAMOM MARIHUANE

ZAGREB, 4. kolovoza 2004. (Hina) - Iako je bacanjem vrećice u grmljepokušao zavarati policiju, 19-godišnji Zagrepčanin jučer je pritvorennakon što je policija našla njegovu vrećicu s gotovo kilogramommarihuane.
ZAGREB, 4. kolovoza 2004. (Hina) - Iako je bacanjem vrećice u grmlje pokušao zavarati policiju, 19-godišnji Zagrepčanin jučer je pritvoren nakon što je policija našla njegovu vrećicu s gotovo kilogramom marihuane.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da su policajci preksinoć navečer u naselju Dubrava, na raskrižju Štefanovečke i Kanarinske ulice, zatekli mladića s PVC vrećicom u ruci koji je potrčao kada je primijetio policijsko vozilo, a vrećicu odbacio u obližnje grmlje.

Policajci su ga brzo sustigli, legitimirali i iz grmlja izvadili vrećicu u kojoj su se nalazila dva paketa s ukupno 969 grama marihuane.

Osumnjičeni je jučer priveden u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga.

Zagrebačka policija izvijestila je i da je podnijela kaznenu prijavu protiv 22-godišnjaka kojega tereti da je u prosincu prošle godine još neutvrđenom tehnikom izradio 12 lažnih novčanica od po 200 eura te ih uz predočenje krivotvorene osoben iskaznice stavio u opticaj, odnosno zamijenio u kunsku protuvrijednost u četiri zagrebačke poslovnice Hrvatske pošte.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙