FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: NAagraničnim prijelazima Macelj i Bregana pojačan promet na ulazu u Hrvatsku

ZAGREB, 4. kolovoza 2004. (Hina) - Promet je na većini cesta srednjegintenziteta, a vozi se bez zastoja, većinom po suhim kolnicima,tijekom jutra moguća je slabija vidljivost zbog magle na cestama uPosavini i dijelu Like i sjeverozapadne Hrvatske, izvijestio je jutrosHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 4. kolovoza 2004. (Hina) - Promet je na većini cesta srednjeg intenziteta, a vozi se bez zastoja, većinom po suhim kolnicima, tijekom jutra moguća je slabija vidljivost zbog magle na cestama u Posavini i dijelu Like i sjeverozapadne Hrvatske, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Danas, uoči Dana domovinske zahvalnosti, od 15 do 23 sati na važnijim državnim cestama zabranjen je promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Podizni most "Tisno" između otoka Murtera i kopna podiže se od 9 do 9,30 sati i od 17 do 17,30 sati.

Most u Osoru na otoku Cresu diže se svaki dan u 9 i 17, a na ulazu u Mali Lošinj u 9 i 18 sati.

Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana putnički promet povremeno je pojačan na ulazu, a na Bajakovu na izlazu iz Hrvatske. No, zasad, bez duljih čekanja.

Do 1. studenog zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički promet je preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo (od 7 do 19 sati), a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito prema ljetnom redu plovidbe i nema duljih čekanja na ukrcaj.

Pojačan promet na liniji Jablanac-Mišnjak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙