FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Nema većih gužvi na cestama od mora prema unutrašnjosti Hrvatske

ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Promet na cestama s mora premaunutrašnjosti Hrvatske prilično je gust, ali velikih gužvi, osim naulazu u Zagreb, više nema, izvijestio je u 18,30 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Promet na cestama s mora prema unutrašnjosti Hrvatske prilično je gust, ali velikih gužvi, osim na ulazu u Zagreb, više nema, izvijestio je u 18,30 sati Hrvatski auto-klub.

Nema više kolone na naplati Bosiljevo 2 prema jugu.

Završeno je preusmjeravanje vozila južno od budućeg tunela Mala Kapela na čvoru Brinje, iako su tamo još povremeno gužve.

Na naplatnoj postaji Lučko na ulazu u Zagreb kolona vozila duga je 7 kilometara, radi 9 ulaza, a čeka se oko sat vremena. JAK vozačima savjetuje da putuju starom Karlovačkom cestom, koja je trenutno protočnija.

Autocestom Zagreb-Slavonski Brod zbog radova na dionici Kutina-Novska-Okučani putuje se vrlo sporo i u koloni dugoj 10 do 15 kilometara.

I Riječkom se obilaznicom zbog priljeva vozila s graničnih prijelaza povremeno se vozi uz zastoje.

Podizni most «Tisno» između otoka Murtera i kopna podiže se od 9 do 9,30 sati i od 17 do 17.30 sati.

Most u Osoru na otoku Cresu diže se svaki dan u 9 i 17, a na ulazu u Mali Lošinj u 9 i 18 sati.

Na graničnom prijelazu Macelj u Hrvatsku se ulazi u koloni dužoj od 10 kilometara. Hrvatskim i slovenskim vozačima HAK savjetuje da se upute na malogranični prijelaz Lupinjak.

Na GP-u Bregana kolona na ulazu u Hrvatsku duga je 2 kilometara.

Na GP Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila na izlazu iz zemlje duga je oko 20 kilometara, osobna vozila čekaju oko 8 sati, a teretna i do 15 sati.

HAK savjetuje vozačima silazak s autoceste na čvoru Županja prema Iloku. Kolona vozila na Tovarniku duga je oko 2 kilometra.

Na GP-u Slavonski Brod čeka se do 2 sata na izlazu iz Hrvatske.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

U svim trajektnim lukama promet je gust, naročito u trajektnom pristaništu Split.

U Meragu i Porozini, lukama na otoku Cresu, kolona vozila duga je do 1 kilometara.

Na liniji za otok Rab, u Jablancu, kolona vozila tijekom dana bila je duga 3 do 4 kilometra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙