FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na Jadranskoj magistrali

ZAGREB, 3. kolovoza 2004. (Hina) - Promet je na većini cesta srednjegustoće, a pojačan je duž Jadranske magistrale, osobito na dijelu odSplita prema Omišu, stoga se preporučuje korištenje obilaznih cesta,izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 3. kolovoza 2004. (Hina) - Promet je na većini cesta srednje gustoće, a pojačan je duž Jadranske magistrale, osobito na dijelu od Splita prema Omišu, stoga se preporučuje korištenje obilaznih cesta, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

U 11,30 sati iz Karlovca je krenuo izvanredan prijevoz koji se kreće vrlo sporo relacijom Karlovac-Mostanje-Tušilović-Krnjak-Slunj.

Sutra, 4. kolovoza, uoči Dana domovinske zahvalnosti, od 15 do 23 sata na važnijim državnim cestama zabranjen je promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je izlaz teretnih vozila iz Hrvatske, a na Županji ulaz u Hrvatsku.

Ulaz osobnih vozila pojačan je na GP Pasjak.

Ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez dužeg zadržavanja.

Do 1. studenog zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički promet je preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo (od 7 do 19 sati), a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito prema ljetnom redu plovidbe i nema čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙