FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na gotovo svim cestama u Hrvatskoj te na graničnim prijelazima

ZAGREB, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Na gotovo svim glavnim cestovnimsmjerovima u Hrvatskoj promet je pojačan i odvija se uz povoljnemeteorološke prilike, a pojačan promet i kraći zastoji mogući suposebice duž Jadranske magistrale, posebno na prilazima turističkihsredišta i većih gradova, te u Istri i Kvarneru, izvijestio je popodneHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Na gotovo svim glavnim cestovnim smjerovima u Hrvatskoj promet je pojačan i odvija se uz povoljne meteorološke prilike, a pojačan promet i kraći zastoji mogući su posebice duž Jadranske magistrale, posebno na prilazima turističkih središta i većih gradova, te u Istri i Kvarneru, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

Na naplatnoj postaji Lučko kolona vozila na izlazu sa autoceste duga je oko 800 metara, otvoreno je osam izlaza te se na naplatu čeka oko 5 do 10 minute.

Na gotovo svim graničnim prijelazima povremeno se stvaraju kraće kolone osobnih vozila na ulazu i izlazu iz Hrvatske, no dužih čekanja i zastoja nema.

U teretnom prometu napravila se kolona vozila od 500 metara na graničnom prijelazu Bregana na izlazu iz Hvatske, te se na prijelaz granice čeka 20 do 30 minuta.

Do 1. studenog zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički promet je preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo (od 7 do 19 sati), a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajektni promet je pojačan u Jablancu, no dužih čekanja na ukrcaj nema. Slična situacija je i u ostalim trajektnim lukamana duž Jadranske magistrale, Istri i Kvarneru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙