FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DSS VOJISLAVA KOŠTUNICE: OBLJETNICA OLUJE POVOD ZA UTVRĐIVANJE ODGOVORNOSTI

SCG-OLUJADSS VOJISLAVA KOŠTUNICE: OBLJETNICA OLUJE POVOD ZA UTVRĐIVANJE ODGOVORNOSTIBeograd,3.kolovoza(Hina) - Demokratska stranka Srbije (DSS), čiji jepredsjednik srpski premijer Vojislav Koštunica, priopćila je u utorakda "deveta obljetnica akcije Oluja može biti povod za utvrđivanjeodgovornosti za taj događaj".
Beograd,3.kolovoza(Hina) - Demokratska stranka Srbije (DSS), čiji je predsjednik srpski premijer Vojislav Koštunica, priopćila je u utorak da "deveta obljetnica akcije Oluja može biti povod za utvrđivanje odgovornosti za taj događaj".

Ta stranka navodi "da se o broju poginulih u toj akciji i danas u službenim krugovima šuti".

Ističe se "da se u Zagrebu ponašaju kao da se ništa nije dogodilo i kao da u Hrvatskoj, prije građanskog rata, Srbi nisu bili druga po veličini nacionalna skupina”.

Koštuničini demokrati, međutim, u priopćenju u povodu obljetnice tih dogadjaja kritiziraju i reakcije Beograda.

"Neki krugovi u Beogradu, kao u vrijeme Miloševićeve vlasti, pokušavaju predstaviti taj događaj kao da su prognani u Oluji sami skrivili svoju sudbinu. Miloševićev režim im je tada poručivao da su birali pogrešne ljude i da su zato krivi, drugi im poručuju da su krivi zato što su Miloševiću povjerovali", navodi DSS.

(Hina) xtman ymaš

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙