FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gužve i kolone na ličkoj magistrali

BRINJE, 31. srpnja 2004. (Hina) - Današnja velika smjena gostijuuzrokovala je gužve na cestama kroz Liku, a najveći su zastoji naKapelskoj cesti u smjeru juga i sjevera, doznaje se u ličko- senjskojpoliciji.
BRINJE, 31. srpnja 2004. (Hina) - Današnja velika smjena gostiju uzrokovala je gužve na cestama kroz Liku, a najveći su zastoji na Kapelskoj cesti u smjeru juga i sjevera, doznaje se u ličko- senjskoj policiji.

Kolone vozila duge su od Jezerana prema Križpolju odnosno prema Modrušu više od 8 km. Vozi se usporeno uz česte zastoje na naplatnim kućicama.

Prometna je gužva s južne i sjeverne strane tunela Sv. Rok pa je prometna policija povremeno preusmjeravala promet s ličke magistrale prema Gračacu odnosno s Masleničkog mosta prema Obrovcu.

Duge su kolone tijekom cijelog dana i u trajektnim lukama Jablancu za otok Rab između 4 i 5 km i u Prizni za otok Pag 2 do 2,5 km, kažu u ličko-senjskoj PU.

Prema zadnjem izvješću Hrvatskog autokluba, sve je veći broj vozila na putu s mora prema unutrašnjosti.

Na naplati cestarine u Lučkom na ulazu u Zagreb kolona je duga već 6 km, radi 9 ulaza, a čeka se 50-ak minuta.

Novi val vozila pristiže i sa sjevera, pa je kolona na ulaz na autocestu na naplati Lučko duga oko 1 km.

U svim trajektnim lukama promet je gust. U trajektnim Lukama Split i Zadar gužva je u svim smjerovima.

Na trajektnoj liniji Brestova-Porozina za otok Cres kolona je duga 1-2 km. Na liniji za otok Rab, Jablanac-Mišnjak, kolona vozila i dalje je duga oko 4 km.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙