FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kolone vozila pred tunelom sv. Rokom, obilaznicom oko Male Kapele i na čvoru Bosiljevo

ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Zbog kolone duge oko četirikilometra sa sjeverne strane tunela Sv. Rok prometna policija u Udbinine propušta vozila prema novoj autocesti. Na čvoru Sv. Rok sjevernood tunela vozila se preusmjeravaju prema Gračacu, javio je HAK.
ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Zbog kolone duge oko četiri kilometra sa sjeverne strane tunela Sv. Rok prometna policija u Udbini ne propušta vozila prema novoj autocesti. Na čvoru Sv. Rok sjeverno od tunela vozila se preusmjeravaju prema Gračacu, javio je HAK.

Duž obilaznice oko budućeg tunela Mala Kapela u oba se smjera putuje u kolonama.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb promet je zbog velike koncentracije vozila izrazito usporen od Vukove Gorice do čvora Bosiljevo 2, a kolona u smjeru Splita duga je 12 kilometara.

Preporučuje se silazak s autoceste Karlovcu i daljnja vožnja D1 preko Slunja i Plitvica.

Duž Jadranske magistrale mogući su zastoji, osobito kod skretanja za otok Krk, u gradu Šibeniku zbog silaska s autoceste, i od Splita prema Omišu.

Danas do 14 h na snazi je zabrana prometa teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na grničnom prijelazu Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila na izlazu iz zemlje duga je oko 15 kilometara, osobna čekaju do 7 sati, a teretna i do 14 sati. Vozači mogu s autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod skrenuti na čvoru Županja i uputiti se prema Tovarniku i Iloku, na kojima je bolja situacija.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom pojačan je ulaz vozila u Hrvatsku, ali nisu dojavljena duža čekanja. Na GP-u Slavonski Brod čeka se do dva sata na izlazu iz zemlje.

Na trajektnoj liniji za otok Pag Prizna-Žigljen kolona vozila koja čeka na ukrcaj duga je tri kilometra, a na onoj za Rab, Jablanac-Mišnjak, duga je oko četiri.

Na linijama za otok Cres u Valbiski i Brestovi nakon ukrcaja preostaje vozila za još 2 trajekta.

U Zadru i Splitu trajekti na kraćim relacijama zbog veće količine vozila plove non-stop, a na dužima se čeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙