FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog kolone na Bosiljevu preporuka HAK-a vozite državnom cestom preko Plitvica

ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Na autocesti A6 Zagreb-Rijeka prometje izrazito usporen od Vukove Gorice do čvora Bosiljevo 2 gdje je zbogvelike koncentracije vozila i naplate cestarine formirana kolona od 11kilometara u smjeru Splita pa HAK preporučuje silazak u Karlovcu ikorštenje državne ceste D1 preko Slunja i Plitvica pa ponovno spajanjena autoput u čvoru Gornja Ploča.
ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Na autocesti A6 Zagreb-Rijeka promet je izrazito usporen od Vukove Gorice do čvora Bosiljevo 2 gdje je zbog velike koncentracije vozila i naplate cestarine formirana kolona od 11 kilometara u smjeru Splita pa HAK preporučuje silazak u Karlovcu i korštenje državne ceste D1 preko Slunja i Plitvica pa ponovno spajanje na autoput u čvoru Gornja Ploča.

Sjeverno od tunela Sv. Rok kolona vozila duga je 400 metara, ali nema zastoja.

Duž obilaznice oko budućeg tunela Mala Kapela u oba su se smjera stvorile spore kolone.

Zbog prometne nesreće na Zagrebačkoj obilaznici između Buzina i Lučkog promet se prema Lučkom odvija izrazito sporo, a kolona vozila duga je oko dva kilometra.

Na autocesti Zagreb- Karlovac, na naplati Lučko nema čekanja.Očekuje se daljnje jačanje prometa prema moru.

Duž Jadranske magistrale mogući su zastoji, posebno kod skretanja za otok Krk, oko grada Šibenika zbog silaska s autoceste A1 Zagreb-Split, i od Splita prema Omišu.

Na GP Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila na izlazu iz zemlje duga je oko 15 kilometara i čeka se 6-7 sati, a teretna vozila i do 14 sati.

Vozači mogu s autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod skrenuti na čvoru Županja i uputiti se prema GP-ima Tovarnik i Ilok na kojim trenutno nije pojačan promet. Upozoravaju se vozači da napune svoje spremnike goriva s obzirom da je prva benzinska postaja nakon skidanja sa autoputa u Županji, tek na ulazu u Srbiju.

Na graničnim prijelazima Rupe, Kaštel, Macelj i Bregana pojačan je ulaz osobnih vozila u zemlju. Na GP-u Slavonski Brod čeka se oko jedan sat na izlazu iz zemlje.

Na svim ostalim prijelazima promet se odvija nesmetano.

Na trajektnoj liniji za otok Pag Prizna-Žigljen kolona vozila koja čeka na ukrcaj duga je dva kilometra, a na onoj za Rab, Jablanac-Mišnjak duga je oko četiri km. Na ostalim linijama čekanja zasad nema.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙