FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u proteklih nekoliko sati mnoštvo prometnih nesreća

ZAGREB, 27. srpnja 2004. (Hina) - U proteklih nekoliko sati diljemzemlje dogodilo se mnoštvo prometnih nesreća zbog čega HAK apelira nasudionike u prometu da voze krajnje pozorno i koncentrirano, priopćioje popodne HAK.
ZAGREB, 27. srpnja 2004. (Hina) - U proteklih nekoliko sati diljem zemlje dogodilo se mnoštvo prometnih nesreća zbog čega HAK apelira na sudionike u prometu da voze krajnje pozorno i koncentrirano, priopćio je popodne HAK.

Na zagrebačkoj obilaznici, između 2. i 3. km kod motela Plitvice u smjeru Maribora zbog prometne nesreće promet se odvija otežano u kolonama i uz česte zastoje.

Vozila koja su sudjelovala u prometnoj nesreći, koja se dogodila na 5. km autoceste A2 Zagreb-Krapina u smjeru Krapina su uklonjeni i u tijeku je normalizacija prometa.

U mjestu Bilaj na dionici D50 Gospić-Gračac dogodila se još jedna prometna nesreća, zbog koje se promet odvija jednom kolničkom trakom.

Od Bregane prema Zagrebu na autocesti A3 od čvora Bobovica prema čvoru Sv. Nedjelja između 6. i 7. km dogodila se prometna nesreća. Promet teče po zaustavnim trakom i odvija se bez većih zastoja.

Zbog bure je Jadranska magistrala zatvorena na dionici Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena za prvu skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle. Ista zabrana vrijedi i za Paški most.

Promet D1 u mjestu Slušnica, 4km od Slunja prema jugu od 15,40 odvija se redovno.

Na državnoj cesti DB od Dubrovnika u smjeru Cavtata, promet je vrlo gust i otežan.

Ceste su mokre u većem dijelu unutrašnjosti, te mjestimično u priobalju.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je promet teretnih vozila pri izlazu iz zemlje. Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez poteškoća.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙