FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: ZBOG NERIJEŠENIH IMOVINSKO-PRAVNIH ODNOSA NOŽEM POKUŠAO UBITI SUSJEDA

ZAGREB, 27. srpnja 2004. (Hina) - Zbog neriješenih imovinsko-pravnihodnosa 64-godišnji muškarac pokušao je jutros nožem ubiti 33-godišnjegsusjeda u dvorištu kuće na zagrebačkom Črnomercu u kojoj obojicastanuju, izvijestila je policija.
ZAGREB, 27. srpnja 2004. (Hina) - Zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa 64-godišnji muškarac pokušao je jutros nožem ubiti 33-godišnjeg susjeda u dvorištu kuće na zagrebačkom Črnomercu u kojoj obojica stanuju, izvijestila je policija.

Pokušaju ubojstva jutros oko 8,30 sati prethodio je verbalni sukob susjeda u dvorištu, nakon kojega je 64-godišnjak otišao u stan, uzeo kuhinjski nož, vratio se i pokušao svog susjeda ubosti u trbuh. No, ovaj se izmaknuo i rukom zaštitio trbuh, pa ga je pomahnitali susjed porezao po prstima lijeve ruke. Napadač je potom odbacio nož i pobjegao u nepoznato, no ubrzo se vratio kući. Tamo su ga pronašli policajci koji su ga odveli u postaju na kriminalističku obradu.

Njegov je susjed, s porezanim palcem i oguljenim kažiprstom, vozilom hitne pomoći prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, gdje mu je pružena pomoć, nakon čega je pušten kući.

Policija nije precizirala o kakvim je to neriješenim imovinsko-pravnim odnosima riječ između dvoje susjeda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙