FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO U KARLOVCU

KARLOVAC, 27. srpnja 2004. (Hina) - U pucnjavi iz automatske puške,jutros oko 9,30 sati u Karlovcu, u dvorištu tvrtke "Deminka", naadresi Matka Laginje 8a, smrtno su stradali Mladen Tušetić (1941.) iSmajo Đema (1944.) obojica iz gradske četvrti Banija.
KARLOVAC, 27. srpnja 2004. (Hina) - U pucnjavi iz automatske puške, jutros oko 9,30 sati u Karlovcu, u dvorištu tvrtke "Deminka", na adresi Matka Laginje 8a, smrtno su stradali Mladen Tušetić (1941.) i Smajo Đema (1944.) obojica iz gradske četvrti Banija.

Prema iskazima očevidaca o položaju mrtvog tijela Smaje Đema i oružja, najvjerojatnije je Đema pucao na Tušetića, a potom i sebe, rečeno je na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Načelnik karlovačke Policijske postaje, Jadranko Makarić, koji je rukovodio kriminalističkom obradom, potvrdio je kao mogući motiv neriješene imovinske odnose.

Susjedi u Laginjinoj ulici kažu da je sukob između dvojice susjeda, Tušetića i Đeme, trajao oko mjesec dana zbog toga što je vlasnik "Deminke", Mladen Tušetić, ogradio dvorište tvrtke u kojem su bili strojevi za razminiranje, čime je, navodno, onemogućio druge stanare da se koriste uobičajenim izlazom iz svojih stanova.

Policijska istraga je u tijeku.

Policija je na tiskovnoj konferenciji također izvijestila da je Smajo Đema bio evidentiran u policiji dva puta - jednom za remećenje javnog reda i mira, a drugi put zbog nasilja u obitelji, dok protiv poduzetnika Tušetića nema ni prekršajnih ni kaznenih prijava.

Automatsku pušku, kojom je Smajo Đema, po svoj prilici, izvršio ubojstvo i samoubojstvo, ilegalno je posjedovao, a podrijetlo puške policija utvrđuje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙