FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NO INE: TOMISLAV DRAGIČEVIĆ OSTAJE PREDSJEDNIK UPRAVE

ZAGREB, 26. srpnja 2004. (Hina) - Tomislav Dragičević ostajepredsjednik Uprave Ine, dok od je od sedam članova dosadašnje Upravepromijenjeno njih četvero, a dva člana Uprave iz MOL-a ostaju ista.
ZAGREB, 26. srpnja 2004. (Hina) - Tomislav Dragičević ostaje predsjednik Uprave Ine, dok od je od sedam članova dosadašnje Uprave promijenjeno njih četvero, a dva člana Uprave iz MOL-a ostaju ista.

Članove Uprave hrvatske naftne kompanije imenovao je Inin Nadzorni odbor na današnjoj sjednici, priopćeno je iz Ine.

Predsjednik Uprave Ine je Tomislav Dragičević, a dopredsjednik Laszlo Geszti. Ostali članovi Uprave su Mirko Zelić, Tomislav Thür, Zorko Badanjak, Jozo Petrović i Bela Csaba Cseh.

Novoimenovani članovi Uprave Mirko Zelić, predsjednik je HAZU-ova Vijeća za naftu i dugogodišnji direktor Sektora proizvodnje nafte i plina, Tomislav Thür, dosadašnji je glavni tajnik Atlantic grupe, Jozo Petrović savjetnik je u Agrokoru, a Zorko Badanjak je iz Rafinerije nafte Rijeka.

Upravu Ine napuštaju Željko Belošić, dosadašnji član Uprave i izvršni direktor za istraživanje i proizvodnja nafte i plina; Milan Ujević, u dosadašnjem sastavu Uprave direktor korporativnih procesa; dosadašnji član Uprave i izvršni direktor trgovine Sanjin Kirigin te član Uprave i izvršni direktor rafinerijske prerade i veleprodaje Boris Čavrak.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙