FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

dramska PREMIJERA NA DUBROVAČKIM LJETNIM IGRAMA

DUBROVNIK, 26. srpnja 2004. (Hina) - Na Dubrovačkim ljetnim igramadanas je najavljena prva ovogodišnja premijerna izvedba u dramskomdijelu programa.
DUBROVNIK, 26. srpnja 2004. (Hina) - Na Dubrovačkim ljetnim igrama danas je najavljena prva ovogodišnja premijerna izvedba u dramskom dijelu programa.

To je predstava "Otok na kojem vrijeme je stalo" koju će u srijedu, 28. srpnja, na otočiću Supetar kraj Cavtata s Festivalskim dramskim ansamblom postaviti autorica Vanja Matujec. Radi se ujedno i o prvoj službenoj produkciji jedne dječje predstave u 55-godišnjoj povijesti Dubrovačkih ljetnih igara.

Kako je rekao intendant Dubrovačkih ljetnih igara Ivica Prlender "riječ je o pokušaju da se u jednoj festivalskoj sezoni signalizira nešto što je iz umjetničkog i društvenog aspekta korisno i potrebno pa će tako uz ovu predstavu biti upriličene promocije dječjih knjiga, neki koncerti namijenjeni djeci, a već je otvorena i izložba dječjih radova u Sponzi".

U petak, 30. srpnja, na programu je predstava kazališta Marina Držića "Viola" koju je po tekstu Luka Paljetka prošle sezone postavio Davor Mojaš, a bit će prikazana u tvrđavi Revelin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙