FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRVI LET GERMANWINGSA U SPLIT

SPLIT, 26. srpnja 2004. (Hina) - U splitsku zračnu luku jutros jesletio prvi zrakoplov njemačke niskotarifne zrakoplovne kompanijeGermanwings, koja je uvela stalne letove prema Hrvatskoj.
SPLIT, 26. srpnja 2004. (Hina) - U splitsku zračnu luku jutros je sletio prvi zrakoplov njemačke niskotarifne zrakoplovne kompanije Germanwings, koja je uvela stalne letove prema Hrvatskoj.

Zrakoplov je stigao pun turista, a letovi iz Koelna i Bonna prema Splitu odvijat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Cijena najjeftinije karte, ako se na vrijeme rezervira, Split - Koeln ili Bonn 19 eura. Sustav prodaje karata odvija se gotovo u potpunosti preko Interneta.

S 13 zrakoplova Germanwings održava letove prema 34 europska grada, a u prvih šest ovogodišnjih mjeseci ta je tvrtka prevezla oko 1,5 milijun putnika ili 43 posto više nego u istom razdoblju lani.

Germanwings od 26. lipnja počeo je prometovati između Zagreba i Koelna, također tri puta tjedno utorkom, četvrtkom i subotom.

Germanwings je zrakoplovna kompanija u 100 postotnom vlasništvu grupe Eurowings Luftverkehrs u sklopu koje pak 49 posto udjela drži njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa.

Niske cijene niskotarifnih zrakoplovnih kompanija rezultat su uštede na dodatnim uslugama u avionima i na zemlji, sustav prodaje karata odvija se gotovo u potpunosti preko Interneta, a zrakoplovi se minimalno zadržavaju u zračnim lukama.

(Hina) xmerc yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙