FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SEAL U NEDJELJU NA OPATIJSKOJ LJETNOJ POZORNICI

ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Jedan od najpoznatijih britanskihpjevača devedesetih i dobitnik Grammyja, Seal nastupit će 25. srpnjana Ljetnoj pozornici u Opatiji, priopćili su danas organizatori.
ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Jedan od najpoznatijih britanskih pjevača devedesetih i dobitnik Grammyja, Seal nastupit će 25. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji, priopćili su danas organizatori.

Nastupom u Opatiji Seal se približava kraju ovogodišnje europske turneje koja je kulminirala nastupima na Wiessen Open Air Festivalu i Montreux Jazz Festivalu.

U Hrvatsku dolazi u sklopu svjetske promotivne turneje svog posljednjeg album "Seal IV", kojim se na glazbenu scenu vraća nakon pet godina izbivanja.

Novi album Seal je snimio vrativši se nakon nekoliko godina iz Los Angelesa u London i obnavljanja suradnje s producentom Trevorom Hornom, zaslužnim za uspjeh albuma "Seal" iz 1994. i Grammyjem nagrađene pjesme "Kiss From A Rose". Njihova je suradnja rezultirala s 12 milijuna prodanih albuma u cijelom svijetu i brojnim hitovima.

Kao predgrupa Sealu na opatijskoj Ljetnoj pozornici nastupit će Urban & 4.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙