FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PULA: DVIJE VELIKE SVJETSKE ZVIJEZDE OTVARAJU "HISTRIA FESTIVAL" 2005.

PULA: DVIJE VELIKE SVJETSKE ZVIJEZDE OTVARAJU "HISTRIA FESTIVAL" 2005.PULA,8. srpnja(Hina) - Direktor ovogodišnjeg 5. po redu ljetnogglazbeno-scenskog "Histria festivala" Bashkim Shehu na današnjoj jekonferenciji za novinare najavio nastup dva velika svjetska imena kojabi sljedeće godine trebala otvoriti 6. Histraia festival".
PULA,8. srpnja(Hina) - Direktor ovogodišnjeg 5. po redu ljetnog glazbeno-scenskog "Histria festivala" Bashkim Shehu na današnjoj je konferenciji za novinare najavio nastup dva velika svjetska imena koja bi sljedeće godine trebala otvoriti 6. Histraia festival".

Imena nije otkrio, ali je kazao kako se radi o "jednom velikom klasičnom glazbeniku te o jednoj velikoj pop-rock zvijezdi".

Osvrnuvši se na subotnji koncert jednog od najvećih tenora današnjice maestra Luciana Pavarottija u pulskoj Areni Shehu je izrazio zadovoljstvo što je koncert protekao u najboljem redu te činjenicom da tom prigodom nije zabilježen niti jedan eksces bez obzira što je u pulskom anfiteatru bilo više od sedam tisuća gledatelja.

Izvijestio je novinare kako je direkcija "Histria festivala" već 16. lipnja u potpunosti isplatila Pavarottijev nastup njegovom menadžeru, no na pitanje koliki je honorar iznosio Shehu se nije izjasnio. Kazao je jedino kako prihod od prodanih ulaznica te sredstva od glavnih sponzora ove manifestacije nisu bila dostatna za isplatu Pavarottijevog honorara.

Direktor Bashkim Shehu je u sklopu programa "Histria festivala" najavio nastup zagrebačkog gradskog kazališta "Komedija" s rock operom "Jesus Christ Superstar" koji je na programu u srijedu, 14. sprnja. Umjetnički ansambl kazališta uz dramske glumce i glumce-pjevače čine još pjevači, zbor, balet i orkestar odnosno oko 170 ljudi. Po riječima direktora Shehua predstava "Jesus Christ Superstar" bit će zadnja izvedba te predstave nakon koje se "skida" s repertoara kazališta "Komedija".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙