FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nakon razgovora s predstavnicima Vlade, sindikat "Autoprijevoza" odustao od blokade prometnice

SINJ, 22. srpnja 2004. (Hina) - Sindikat sinjskog poduzeća"Autoprijevoz" objavio je danas da sutra neće, kako je najavio,organizirati blokadu državne ceste od Sinja prema Splitu zato što jeod Vlade dobio obećanje da će u roku od mjesec i pol poduzeti mjerepotrebne za otvaranje mogućnosti privatizacije poduzeća.
SINJ, 22. srpnja 2004. (Hina) - Sindikat sinjskog poduzeća "Autoprijevoz" objavio je danas da sutra neće, kako je najavio, organizirati blokadu državne ceste od Sinja prema Splitu zato što je od Vlade dobio obećanje da će u roku od mjesec i pol poduzeti mjere potrebne za otvaranje mogućnosti privatizacije poduzeća.

Predstavnici sindikata "Autoprijevoza" i županijskog ureda Hrvatske udruge sindikata, koji su danas u Zagrebu razgovarali s ministrom financija Ivanom Šukerom i ministrom mora, turizma, prometa i razvitka Božidarom Kalmetom, rekli su da bi Vlada trebala otpisati svoj dio potraživanja, što je jedan od osnovnih uvjeta za privatizaciju, odnosno prodaju poduzeća već zainteresiranom kupcu.

U protivnom, ističe sinidkat Autoprijevoza, moglo bi doći do stečaja, pa čak i likvidacije te tvrtke u kojoj je zaposleno 130 radnika.

Sindikat je početkom tjedna najavio blokadu ceste ukoliko od Vlade do 23. srpnja ne dobiju odgovor na prijedlog financijske konsolidacije poduzeća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙