FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskeu 12,30 sati
ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati

OSIJEK - Đakovačka Udruga poljoprivrednika i obrtnika "Brazda" i osječka udruga Nezavisni Slavonije i Baranje potpisale su danas u Osijeku sporazum o suradnji. U sporazumu se ističe kako udruge povezuju sličnosti u poimanju regionalne politike i regionalnog razvoja te shvaćanje potrebe za decentralizacijom odlučivanja i visokim stupnjem lokalne samouprave, a zalagat će se za uspostavu lokalne samouprave na načelima Europske povelje.

DIVULJE - Požar na jugozapadnom dijelu otoka Visu u kojem je izgorila površina od oko 25 hektara borove šume i makije, lokaliziran je u 20,30 sati, izvijestio je jutros Državni vatrogasni centar iz Divulja. Prema izvješću Centra iz Divulja, požar je uzrokovan padom drvenog stupa nosača za električnu energiju i puknućem žica. Oko 100 hektara trave, makije i niskog raslinja izgoreno je u požaru koji je jučer buknuo na lokaciji Ljubač kod Knina. Požar je ugašen, a ugašen je i požar na lokaciji Kistanje-Zečevo. Izgorjelo je 48 hektara trave, niskog raslinja, te manjim dijelom poljoprivrednih kultura, vinograda i stabla badema.

ZAGREB - Kraj športskog aerodroma u Ivanić Gradu sinoć oko 21 sat srušio se motorni zmaj pri čemu je pilot teže, a suputnik lakše ozlijeđen, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji. Nesreća se dogodila neposredno nakon uzlijetanja zmaja sa športskog aerodroma u Ivanić Gradu. Pilot i vlasnik zmaja napravio je lijevi zaokret i, kako se sumnja, najvjerojatnije zapeo krilom za vrh kukuruza uz stazu aerodroma. Zmaj je počeo ponirati, nakon čega je pao u kukuruzište kraj mjesta Donji Šarampov, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙