FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: HRVATSKA BRELA - MEĐU 25 NAJLJEPŠIH PLAŽA SVIJETA

ZAGREB, 20. srpnja 2004. (Hina) - Jedna od najboljih stvari, vezanih zaodmor na plaži, jest to što svatko može naći nešto za sebei,konstatira u najnovijem broju časopis Forbes, uvrstivši međupreporučenih 25 najljepših plaža svijeta u 2004. g. i hrvatska Brela.
ZAGREB, 20. srpnja 2004. (Hina) - Jedna od najboljih stvari, vezanih za odmor na plaži, jest to što svatko može naći nešto za sebei, konstatira u najnovijem broju časopis Forbes, uvrstivši među preporučenih 25 najljepših plaža svijeta u 2004. g. i hrvatska Brela.

Iako milijuni Europljana tijekom godišnjih odmora u kolovozu još uvijek kreću u smjeru plaža, u SAD-u je plažu potražilo samo 11 posto turista, bilježi newyorški časopis, pozivajući se na podatke Travel Industry Association of America sa sjedištem u Washingtonu.

Godine 2001. i 2002. najvažnija aktivnost turista bila je kupovina a 34 posto svih tirista ustvrdilo je da je terapija kroz kupovinu bila glavni razlog njihova putovanja, navodi "Forbes", dodajući ipak da odmor na plaži još uvijek zauzima više mjesto na popisu raznovrsnih putovanja od, primjerice, odmora uz golf, posjeta nacionalnim parkovima i tematskim parkovima.

Preporučujući turistima neke od najljepših plaža na svijetu, časopis uvrštava hrvatska Brela u društvo Copacabane, St. Tropeza, grčkog otoka Santorinija, španjolske Coste del Sol ali i egzotičnih plaža u Belizeu, Antigui i Maledivima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙