FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELSKI HELIKOPTERI I POMORSKE SNAGE GAĐALE GAZU

GAZA, 20. srpnja 2004. (Hina) - Izraelski helikopteri tipa Apacheispalili su u utorak najmanje tri rakete na jednu kuću u izbjegličkomlogoru Shatti smještenom na plaži pored grada Gaze i pritom su dvijeosobe ranjene, javljaju agencije Deutsche Presse Agentur i Reuters.
GAZA, 20. srpnja 2004. (Hina) - Izraelski helikopteri tipa Apache ispalili su u utorak najmanje tri rakete na jednu kuću u izbjegličkom logoru Shatti smještenom na plaži pored grada Gaze i pritom su dvije osobe ranjene, javljaju agencije Deutsche Presse Agentur i Reuters.

Kako javljaju agencije pozivajući se na izjave svjedoka, i izraelski vojni brodovi su zauzeli položaje blizu plaže.

Ako izraelske pomorske snage pošalju svoje vojnike u logor Shatti to će biti prvi put od početka Intifade prije četiri godine da su Izraelci napali Palestince s mora.

Lokalne radio postaje u Gazi javljaju da nekoliko helikoptera tipa Apache dolazi sa zapadne strane grada Gaze i idu prema izbjegličkom logoru, dok se deseci vojnih brodova približavaju sa strane plaže.

Prema agenciji Reuters, koja se poziva na izjave očevidaca i palestinske sigurnosne izvore, dvije su rakete iz helikoptera ispaljene na kuću palestinskog militanta Abu Youssefa al Quku i pritom su dvije osobe ranjene i odvezene u bolnicu.

Al Qukina kuća je već bila gađana u ponedjeljak ujutro kada su tri osobe ranjene.

Nije poznato je li al Quka ranjen u prvom ili drugom napadu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙