FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UKRAJINSKI POLITIČAR PREDAO KANDIDATURU ZA PREDSJEDNIKA VOZEĆI SE U OKLOPNOM TRANPORTERU

KIJEV, 19. srpnja 2004. (Hina/AP) - Vođa ukrajinske krajnje desniceDmitro Korčinski u ponedjeljak se središtem Kijeva provezao u oklopnomtransporteru kako bi predao svoju kandidaturu za predsjednika države.
KIJEV, 19. srpnja 2004. (Hina/AP) - Vođa ukrajinske krajnje desnice Dmitro Korčinski u ponedjeljak se središtem Kijeva provezao u oklopnom transporteru kako bi predao svoju kandidaturu za predsjednika države.

Vođu organizacije Bratstvo u jednakim je transporterima BTR-40, proizvedenim 50-ih godina prošlog stoljeća, pratilo dvadesetak najgorljivijih pristaša koji su mahali barjacima.

Korčinski, koji na izborima 31. listopada nema gotovo nikakvih izgleda za pobjedu, rekao je kako se oklopnim transporterima koristi zato što se "revolucionari voze u robusnim vozilima. Bogati kandidati voze šminkerske Mercedese".

Glasnogovornik Bratstva Oles Jančuk rekao je da je ta organizacija potrošila više od polovice sredstava predviđenih za predizbornu kampanju za najam transportera iz filmskog studija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙