FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ADRIATICANET: U HRVATSKOJ OVE GODINE VIŠE OD 40.000 GOSTIJU

ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) -
ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) -

Preko turistička on-line agencije adriatica.net-a smještaj na Jadranu u prvih je sedam mjeseci ove godine rezerviralo 29.559 gostiju, a ta turistička agencija predviđa ove sezone u Hrvatsku dovesti više od 40.000 gostiju, što je za oko 20 posto više nego u 2003.

Među inozemnim gostima, uz ostale, bilježi se povećan interes Francuza, tako da je njihov udio sa prošlogodišnjih 5 posto u sedam mjeseci ove godine porastao na 18 posto. Smještaj je preko adriatica.net-a u prvih sedam mjeseci rezerviralo 5.320 turista iz Francuske.

Ove se godine gosti najčešće odlučuju za Dubrovnik i šire dubrovačko područje, u pravilu traže smještaj visoke i više kakvoće, a druga omiljena destinacija im je Kvarner.

Među ostalim se gostima zasad ističu i Mađari s tek nešto manjim postotnim udjelom od Francuza, a usporedo s dolaskom feragosta sve je više Talijana zainteresiranih za odmor u Hrvatskoj, objavili su iz adriatica.net-a.

"adriatica.net" 80 posto poslovanja obavlja putem Interneta. Većinu svoje ponude na Internet stranicama temelji na privatnom smještaju sa više od 11,5 tisuća apartmana, soba i kuća. Uz to u ponudi te agencije nalaze se i brojne vile, svjetionici, hoteli te jedrilice za krstarenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙