FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HMI: obnoviteljski program task force u stonu od 18. srpnja do 8. kolovoza

ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) - Dragovoljni obnoviteljski programTask Force u kojem u organizaciji Hrvatske matice iseljenika (HMI)tradicionalno sudjeluju mladi iz domovine i iseljeništva, ove godineodržat će se u Stonu od 18. srpnja do 8. kolovoza, gdje će se raditina prikupljanju soli i uređenju puta od Malog do Velikog Stona.
ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) - Dragovoljni obnoviteljski program Task Force u kojem u organizaciji Hrvatske matice iseljenika (HMI) tradicionalno sudjeluju mladi iz domovine i iseljeništva, ove godine održat će se u Stonu od 18. srpnja do 8. kolovoza, gdje će se raditi na prikupljanju soli i uređenju puta od Malog do Velikog Stona.

Ove godine u programu Task Forcea sudjelovat će četrdesetak mladih iz Belgije, Argentine, Italije, Južne Afrike, SAD-a, Makedonije, Mađarske, Francuske, Njemačke, Kanade, Španjolske, Japana i Srbije i Crne Gore, priopćeno je danas iz HMI-ja.

U okviru programa priređuju se razna obrazovna, zabavna i športska događanja, a tijekom vikenda obilazak kulturnih, povijesnih i prirodnih znamenitosti u kraju u kojem se boravi.

Task Force je 1992. pokrenula hrvatska iseljenička mladež, a HMI ga je nastavila provoditi u mirnodopsko vrijeme.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙