FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 18. srpnja 2004. (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do12,30 sati.
ZAGREB, 18. srpnja 2004. (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12,30 sati.

PULA - U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 6,10 sati dogodila na cesti Barban - most Raša ozlijeđeno je desetero djece koja su prevezena u pulsku Opću bolnicu, izvijestila je jutros istarska policija. Nesreća se dogodila kada je autobus zadarskih registarskih oznaka, koji je prevozio 13-ero djece iz Rusije te njihovu voditeljicu, iz zasad neutvrđenih razloga, izletio u provaliju duboku oko osam metara. U padu je autobus udario u stablo, kojom prigodom je desetero djece ozlijeđeno i prevezeno u pulsku Opću bolnicu.

ZAGREB - Bivši glavni urednik Novog brodskog lista Miroslav Jurić (56) sutra odlazi u požešku kaznionicu jer je odbio platiti novčanu kaznu koja mu je dosuđena zbog klevete. Jurića je Općinski sud u Požegi proglasio krivim za klevetu u sporu koji su protiv njega pokrenuli sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević i tamošnji županijski državni odvjetnik Stjepan Haramustek jer je kao glavni urednik Novog brodskog lista prenio članak iz tjednika Imperijal o navodnoj korumpiranosti suca i tužitelja. Smatrajući da nije kriv Jurić nije pristao platiti 12.600 kuna, odnosno 70 dnevnih dohodaka, već je novčanu kaznu odlučio "odraditi" u zatvoru.

SPLIT - Prije, tijekom i nakon takmice Hajduk - Dinamo, održane sinoć u Splitu, policija je prekršajne prijave podnijela protiv ukupno 138 osoba, a dvije su osobe lakše ozlijeđene izvjestila je jutros glasnogovornica PU splitsko - dalmatinske Tina Disopra. Od tog broja je 59 osoba i privedeno, no pušteni su nakon prekršajne obrade. Prekršajne prijave podnesene su sukladno odredbama Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Zakona o prekršaju protiv javnog reda i mira te Zakona o javnom okupljanju.

ZAGREB - Na glavnim cestovnim pravcima u zemlji promet postupno jača u smjeru mora na dionici autoceste A1 Bosiljevo-Perušić, te na staroj ličkoj magistrali (D1). U poslijepodnevnim satima očekuje se jačanje prometa iz smjera mora prema unutrašnjosti. Na izlazu iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo kolona vozila duga je oko 6 km te se na prijelaz granice čeka i do 4h. Vozačima se savjetuje da kao alternativu koriste prijelaze Tovarnik i Ilok, gdje su manje gužve i kraća čekanja. Ostalim se GP-ima promet odvija nesmetano.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙