FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: na ulazu u tunel sveti rok kolona duga 7 kilometara

ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Zbog suženja autoceste A1 na ulazu utunel Sv. Rok prometuje se vrlo sporo, uz zastoje, a kolona voziladuga je oko 7 kilometara te se promet preusmjerava obilazno cestom D50preko Gračaca, izvijestio je HAK u 13,30 sati.
ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Zbog suženja autoceste A1 na ulazu u tunel Sv. Rok prometuje se vrlo sporo, uz zastoje, a kolona vozila duga je oko 7 kilometara te se promet preusmjerava obilazno cestom D50 preko Gračaca, izvijestio je HAK u 13,30 sati.

Na državnoj cesti D1 od Karlovca u smjeru juga promet se odvija redovno. Povremeno dolazi do kraćih zastoja kod Slunja, Plitvica i Korenice, no dužih zastoja i čekanja nema.

Od Udbine promet se preusmjerava na Gračac te dalje starom cestom D1 u smjeru juga. Zbog gustog promet vozi se u kolonama duž Jadranske magistrale a posebnu pozornost HAK skreće vozačima na dionicu od Omiša i Trogira prema Splitu.

Također je pojačan promet od GP Rupa i Pasjak u smjeru Rijeke te se vozila kreću u koloni prosječnom brzinom 30-40 km/h. Kraća su čekanja i na naplatu mostarine na Krku i tunelarine na Učki.

Na naplati Lučko kolona vozila na izlazu duga je oko 1,5 km, radi 9 izlaza te se na samu naplatu čeka oko15 minuta.

Kraći zastoji se mogu očekivati na dionicama na kojima traju radovi te na prilaznim cestama turističkih srediąta u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Kolnici su suhi a vidljivost dobra.

Na Macelju i Gradiški pojačan je promet osobnih vozila, kampera i autobusa na ulazu u zemlju. Na izlaz iz zemlje, na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona teretnih vozila duga je oko 2 km te se na prijelaz granice čeka i do 12 h. Na istom prijelazu na izlaz čeka i kolona putničkih vozila duga oko 5 km, a na prijelaz granice čeka se i do 4 h.

Na ostalim GP povremeno se stvaraju kraće kolone vozila ali dužih čekanja nema.

Na gotovo svim trajektnim pristaništima promet je vrlo gust.

Na pristaništu Prizna na ukrcaj čeka kolona vozila duga oko 1 km - plove četiri trajekta bez prestanka, na Jablancu za Rab kolona je duga 3,5 km –plove tri trajekta non-stop, na Brestovi za Cres kolona je 2 km, a plove tri trajekta bez stajanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙