FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MARION JONES SLAVILA U DALJU NA AMERIČKIM KVALIFIKACIJAMA

SACRAMENTO, 16. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Pet dana nakon što jepretrpjela težak poraz u utrci na 100m trotruka olimpijska pobjednicaMarion Jones pobijedila je na američkim olimpijskim kvalifikacijam uskoku u dalj, skočivši 7,11 metara.
SACRAMENTO, 16. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Pet dana nakon što je pretrpjela težak poraz u utrci na 100m trotruka olimpijska pobjednica Marion Jones pobijedila je na američkim olimpijskim kvalifikacijam u skoku u dalj, skočivši 7,11 metara.

To je drugi najbolji rezultat sezone. Također, samo je 1998. bila bolja, kada je skočila 7,31 metara. Unatoč pobjedi Jones nije htjela razgovarati s novinarima. Odgovorila je tek na nekoliko pitanja službenog najavljivača.

"Ovo je odličan osjećaj. Ljudi su mi govorili da se zabavljam i to sam učinila. Bilo je i više motivacije", kazala je Jones, koja je kasnije izdala priopćenje u kojem je istaknula da je sretna zbog rezultata i činjenice da će po drugi puta sudjelovati na olimpijskim igrama.

Dvadesetogodišnji Jeremy Wariner pobijedio je na 400m s najboljim vremenom sezone - 44.37 sekunde. Wariner pohađa isto sveučilište na kojem je bio i svjetski rekorder Michael Johnson.

Drugo mjesto pripalo je Otisu Harrisu (44.67), a treće dvostrukom svjetskom prvaku u štafeti Derricku Brewu (44.69). Olimpijski pobjednik u štafeti Calvin Harrison, kojeg se sumnjiči za uzimanje dopinga, bio je peti (44.85). No, još ima šanse da vidi Atenu, ako bude izabran u štafetu 4x400.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙