FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EL GUERROUJ UPITAN ZA OI U ATENI

LAUSANNE, 6. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Svjetski rekorder ičetverostruki svjetski prvak na 1.500m Marokanac Hicham El Guerroujmogao bi propustiti nastup na Olimpijskim igrama u Ateni zbog problemas disanjem.
LAUSANNE, 6. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Svjetski rekorder i četverostruki svjetski prvak na 1.500m Marokanac Hicham El Guerrouj mogao bi propustiti nastup na Olimpijskim igrama u Ateni zbog problema s disanjem.

"Problemi su počeli u siječnju. Nakon što sam o tome razgovarao s trenerom otišao sam kod liječnika specijaliste u Toulouse. Tamo je otkriveno da imam alergiju na desetak stvari i određen mi je tromjesečni tretman. No, problem još nije riješen. I dalje uzimam lijekove svaki dan, a nakon treninga imam problema s disanjem. Nakon devet godina dominacije zabrinut sam glede nastupa u Ateni. Konačnu odluku donijet ću nakon mitinga u Zuerichu 6. kolovoza", izjavio je El Guerrouj novinarima prije nastupa na večerašnjem mitingu u Lausannei, gdje će se pokušati vratiti na pobjedničke staze nakon što je prošlog petka na mitingu Zlatne lige u Rimu izgubio od Rashida Ramzija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙