FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog slučaja bjesnoće mačke u Zagrebu Ministarstvo podsjeća na obvezu cijepljenja životinja

ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Zbog slučaja bjesnoće kod mačkeuhvaćene u središtu Zagreba, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva ivodnog gospodarstva upozorilo je danas vlasnike pasa i mačaka da suobvezni cijepiti svoje pse starije od 3 mjeseca, a preporučuju icijepljenje mačaka.
ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Zbog slučaja bjesnoće kod mačke uhvaćene u središtu Zagreba, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva upozorilo je danas vlasnike pasa i mačaka da su obvezni cijepiti svoje pse starije od 3 mjeseca, a preporučuju i cijepljenje mačaka.

Ministarstvo današnjim priopćenjem poziva građane da svaku životinju koja pokazuje znakove poremećenog zdravstvenog stanja prijave nadležnoj veterinarskoj službi i veterinarskoj inspekciji veterinarskog ureda Grada Zagreba.

Hrvatski veterinarski institut jučer je utvrdio slučaj bjesnoće kod mačke uhvaćene, na temelju prijave građana, 2. srpnja u Frankopanskoj ulici. Djelatnici veterinarske stanice Grada Zagreba mačku su pregledali i stavili u izolaciju, a 8. srpnja zbog sumnje na bjesnoću eutanizirali i dostavili u Hrvatski veterinarski institut, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙