FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: OTVOREN GLAVNI PRESS CENTAR U ATENI

ATENA, 13. srpnja (Hina/dpa) - Točno mjesec dana uoči početka 28.Ljetnih olimpijskih igara u Ateni (13. - 29. kolovoza) otvoren jeglavni press centar koji se nalazi u neposrednoj blizini Olimpijskogstadiona.
ATENA, 13. srpnja (Hina/dpa) - Točno mjesec dana uoči početka 28. Ljetnih olimpijskih igara u Ateni (13. - 29. kolovoza) otvoren je glavni press centar koji se nalazi u neposrednoj blizini Olimpijskog stadiona.

Istodobno, predsjednica Organizacijskog odbora Igara (ATHOC) Gianna Angelopoulos-Daskalaki još je jednom pokušala uvjeriti javnost kako će svi objekti biti završeni na vrijeme.

"Sigurna sam da ćemo stići na vrijeme obaviti sve radove. Pozivam sve one koji ne vjeruju da dođu u Atenu i sami se uvjere. Nadam se da ćemo na kraju Igara svi mi koji smo uključeni u organizaciju moći biti ponosni na svoj rad", izjavila je Angelopoulos-Daskalaki u radijskom intervjuu.

Ipak, predsjednica ATHOC-a priznala je da Međunarodni olimpijski odbor (MOO) nakon neugodnog iskustva s Grčkom ozbiljno razmišlja o tome da Igre više nikada ne dodijeli tako maloj državi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙