FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio književnicu Vesnu Krmpotić

ZAGREB, 12. srpnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićprimio je danas književnicu Vesnu Krmpotić i predstavnike izdavačkekuće VBZ, koja mu predstavili novo izdanje - pet zbornika u kojimaje književnica prikupila osam stotina priča svih svjetskih narodaposvećenih, kako se navodi u priopćenju, duhovnom odgoju čiji je ciljučenje etičkih vrijednosti.
ZAGREB, 12. srpnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je danas književnicu Vesnu Krmpotić i predstavnike izdavačke kuće VBZ, koja mu predstavili novo izdanje - pet zbornika u kojima je književnica prikupila osam stotina priča svih svjetskih naroda posvećenih, kako se navodi u priopćenju, duhovnom odgoju čiji je cilj učenje etičkih vrijednosti.

Zbornici se zasnivaju na SAI edukaciji, obrazovanju koje se temelji na filozofiji Avatara Sathya Sai Babe i njegova programa cjelovita odgoja koji se provodi u više od stotinu zemalja, navedeno je u priopćenju iz Ureda Predsjednika.

"Cilj edukacije je izgradnja karaktera, ključ dobrog društva je izgradnja ličnosti", kazala je književnica, podsjetivši da obrazovanje dolazi od pojma obraz.

Vesna Krmpotić prikupila je zbornike u kojima je osam stotina priča svih svjetskih naroda, a namijenjeni su roditeljima, učiteljima i odgojiteljima svih vjera i kultura. Svaki je zbornik posvećen jednoj vrlini: ljubavi, istini, ćudoređu, miru i nenasilju, a mogu se čitati kao književno djelo jer su zbirke priča iz svjetske pisane baštine,stoji u priopćenju .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙