FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: DANAS POČINJE ISPLATA POMOĆI UMIROVLJENICIMA ZA SRPANJ

ZAGREB, 12. srpnja 2004. (Hina) - Isplata pomoći zagrebačkimumirovljenicima za srpanj preko Hrvatske pošte počet će danas, 12.srpnja, izvijestilo je zagrebačko Gradsko poglavarstvo.
ZAGREB, 12. srpnja 2004. (Hina) - Isplata pomoći zagrebačkim umirovljenicima za srpanj preko Hrvatske pošte počet će danas, 12. srpnja, izvijestilo je zagrebačko Gradsko poglavarstvo.

Umirovljenici koji pomoć nisu primili na kućnu adresu moći će je podići u poštanskim uredima od 12. do 23. srpnja.

Pravo na novčanu pomoć od 1. listopada 2003. ostvaruju i umirovljenici koji su mirovinu ostvarili izvan Hrvatske, prebivalište imaju u gradu Zagrebu, visina mirovine i mirovine i ukupnog prihoda jednaka je ili manja od 1.210 kuna, a predali su zahtjev, te potpisali Izjavu o ukupnim prihodima Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb.

Ako pomoć nije podignuta u poštanskim uredima, može se od 26. do 31. srpnja podići u FINI, Ulica grada Vukovara 70, na šalteru 18.

Nakon 31. srpnja pomoć za navedeni mjesec više se neće isplaćivati.

Pomoć će biti isplaćena samo umirovljenicima koji su, zaključno s 31. prosincem 2003. godine, potpisali izjavu o ukupnim prihodima, osim nepokretnih, bolesnih i sl. koji se mogu javiti u prostorije Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb, Ulica grada Vukovara 56a, telefon 610-0923.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙