FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TRADICIONALNI SUSRET UMIROVLJENIKA U GORSKOM KOTARU

ŠUMA GOLUBINJAK,10. srpnja 2004.(Hina) - Na tradicionalnom susretuumirovljenika u parku šumi Golubinjaku u Gorskom kotaru danas seokupilo nekoliko tisuća umirovljenika iz Primorsko-goranske,Karlovačke, Istarske, Ličko-senjske i Zadarske županije, te njihovigosti iz Slovenije i Italije.
ŠUMA GOLUBINJAK,10. srpnja 2004.(Hina) - Na tradicionalnom susretu umirovljenika u parku šumi Golubinjaku u Gorskom kotaru danas se okupilo nekoliko tisuća umirovljenika iz Primorsko-goranske, Karlovačke, Istarske, Ličko-senjske i Zadarske županije, te njihovi gosti iz Slovenije i Italije.

Predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske Vladimir Lokmer tom je prigodom rekao da se primjećuje napredak prema ispunjenju dijela umirovljeničkih zahtjeva, koji će, kako je istaknuo, i dalje biti na osnovi odluke Ustavnog suda o vraćanju duga umirovljenicima.

Zahtjeve umirovljenika, ističući opravdanost borbe za ostvarivanje njihovih prava, popupro je primorsko-goranski župan Zlatko Komadina.

Nakon svečanog otvorenja susret je nastavljen druženjem uz zajednički ručak, na sportskim natjecanjima, te uz glazbeni program.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙