FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet gust

ZAGREB, 10. srpnja 2004. (Hina) - Promet je gust u oba smjera. Posebicena autocestama Rijeka-Karlovac-Zagreb, odnosnoPirovac-Zadar-Bosiljevo, kao i na državnoj cesti 1 krozKnin-Gračac-Plitvice-Karlovac, izvijestio je Hrvatski autoklub ostanju u prometu u 14.30 sati.
ZAGREB, 10. srpnja 2004. (Hina) - Promet je gust u oba smjera. Posebice na autocestama Rijeka-Karlovac-Zagreb, odnosno Pirovac-Zadar-Bosiljevo, kao i na državnoj cesti 1 kroz Knin-Gračac-Plitvice-Karlovac, izvijestio je Hrvatski autoklub o stanju u prometu u 14.30 sati.

Na autocesti A1 Zagreb-Karlovac na naplatnim kućicama Lučko otvoreno je devet izlaza, a Karlovac pet. Od Karlovca prema Korenici vozi se uglavnom u neprekinutoj koloni uz smanjenu putnu brzinu, a na dionici Gornja Ploča-Sv. Rok-vijadukt Rovajnska, formirala se kolona vozila s jedne i sa druge strane, radi suženja autoceste na ulazu u tunel, pa je ograničenje brzine na 40 km/h. Prometna policija preusmjerava sav promet prema jugu na dionicu Udbine-Gračac starom cestom D1.

Vrlo je intenzivan promet i Jadranskom magistralom u blizini turističkih središta u Istri, na Kvarneru i u Dalmaciji.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u tijeku je uklanjanje naplatnih kućica na cestovnom prolazu Vukova Gorica. Promet, do 19. srpnja, ide kroz četiri sjeverna prolaza naplatnih kućica. Treba voziti pozorno uz smanjenje brzine.

Na dionici autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod promet se, zbog sanacije sjevernoga kolnika, od 310. do 313. km odvija dvosmjerno južnim kolnikom, uz ograničenu brzinu.

Dijelom Jadranske magistrale južno od Opuzena, između Rabe i Kleka, vozi se naizmjence, uz semafore.

Podizni most "Tisno" između otoka Murtera i kopna do 1. rujna podiže se od 9 do 9,30 i od 17 do 17,30, most u Osoru na otoku Cresu diže se svaki dan u 9 i 17, a na ulazu u Mali Lošinj u 9 i 18 sati.

Zbog popravka, mostom u Viru, na cesti D306, zabranjen je promet teretim vozilima čija ukupna masa prelazi 25 t. Dopušten je promet teretnim vozilima do 25 t, ali je brzina kretanja ograničena na 30 km/h, razmak između vozila od 40 m. Na virskom se mostu, do završetka radova, prometuje naizmjence uz semafore.

Međunarodna automobilska brdska utrka, danas od 13 do 17 sati, a u nedjelju, 11. srpnja, od 8 do 17 sati, zatvara za promet dionicu ceste D32, Prezid-Čabar-Delnice, na dijelu od Smreća do Tršća. Obilazak je: Parg-Čabar-Zamost-Mali Lug (i obratno).

Na svim graničnim prijelazima i dalje je gust promet na ulazu u državu. Na graničnom prijelazu Bajakovo na izlazu kolona osobnih i teretnih vozila duga je oko 12-13 km. Na tom području granicu je moguće prijeći i na GP-ima Tovarnik i Ilok.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22-5 sati.

Za otok Pag, na liniji Prizna-Žigljen plove četiri trajektam . U Prizni je kolona vozila koja čeka na ukrcaj duga oko 1,5 dok je u Žigljenu duga 500 m. Za otok Rab u trajektnom pristaništu Jablanac kolona za ukrcaj duga je oko 2 km. Za otok Cres s Krka plove tri trajekta, na ukrcaj se čeka oko sat vremena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙