FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pavarotti stigao u Pulu, gdje će otvoriti Histria festival

PULA, 30. lipnja 2004. (Hina) - Jedan od triju najvećih tenoradanašnjice maestro Luciano Pavarotti večeras je privatnim zrakoplovomdoputovao u Pulu, gdje će u subotu koncertom u Areni svečano otvoritiovogodišnji 5. ljetni glazbeno-scenski Histria festival.
PULA, 30. lipnja 2004. (Hina) - Jedan od triju najvećih tenora današnjice maestro Luciano Pavarotti večeras je privatnim zrakoplovom doputovao u Pulu, gdje će u subotu koncertom u Areni svečano otvoriti ovogodišnji 5. ljetni glazbeno-scenski Histria festival.

Koncert će održati u sklopu svoje turneje pod nazivom "The last time Pavarotti"

Slavni tenor sletio je u pulsku zračnu luku gdje su ga dočekali direktor Histria festivala Bashkim Shehu te predstavnici Grada Pule, a potom se uputio na Brijune, gdje će biti smješten za svog boravka u Istri.

S Lucianom Pavarottijem je stigla i njegova pratnja, kao i tim menadžera zaduženog za turneju, na čelu s glavnom menadžericom Terry Robson.

Od izvršnog producenta Histria festivala Dubravka Merlića saznaje se kako će Pavarotti do subote u pulskoj Areni održati i dvije generalne probe u istom terminu kada će se održati i koncert.

Cijene ulaznica za subotnji koncert kreću se od 450 do 800 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙