FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUTRA SVEČANA SJEDNICA FESTIVALSKOGA VIJEĆA DUBROVAČKIH LJETNIH IGARA

ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Svečana sjednica Festivalskog vijećaDubrovačkih ljetnih igara kojom će predsjedati ministar kultur BožoBiškupić održat će se sutra u Dubrovniku, izvijestilo je Ministarstvokulture.
ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Svečana sjednica Festivalskog vijeća Dubrovačkih ljetnih igara kojom će predsjedati ministar kultur Božo Biškupić održat će se sutra u Dubrovniku, izvijestilo je Ministarstvo kulture.

Svečana sjednica bit će nakon 14 godina održana u obnovljenoj Festivalskoj palači u Dubrovniku koja je stradala u vrijeme srpske agresije na Hrvatsku.

Festivalsko će Vijeće razmotriti opsežan program ovogodišnjih 55. Dubrovačkih ljetnih igara, koji će uz ministra kulture predstaviti ravnatelj Igara Ivica Prlender, ravnatelj Glazbenog programa maestro Vjekoslav Šutej i ravnatelj Dramskoga programa Ivica Kunčević.

Po završetku svečane sjednice, koja počinje u 18,30 sati, u Festivalskoj palači održat će se glavna konferencija za novinare, uoči početka 55. Dubrovačkih ljetnih igara.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙