FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TALIJANSKI PARLAMENT U UTORAK O RATIFIKACIJI SSP-A IZMEĐU HRVATSKE I EU-A

RIM, 5. srpnja 2004. (Hina/AR) - Ratifikacija i primjena Sporazuma ostabilizaciji i pridruživanju (SSP) Hrvatske i zemalja članicaEuropske unije nalazi se kao druga točka na dnevnom redu zasjedanjaZastupničkog doma talijanskog parlamenta u utorak, odnosno kao prvatočka poslijepodnevnog dijela rada zastupnika.
RIM, 5. srpnja 2004. (Hina/AR) - Ratifikacija i primjena Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) Hrvatske i zemalja članica Europske unije nalazi se kao druga točka na dnevnom redu zasjedanja Zastupničkog doma talijanskog parlamenta u utorak, odnosno kao prva točka poslijepodnevnog dijela rada zastupnika.

Rasprava o nacrtu zakona o ratifikaciji SSP-a otvorena je u ponedjeljak u Zastupničkom domu, a na njoj su govorili predstavnici parlamenta, vlade i oporbe predloživši njegovo usvajanje. Za utorak je ostalo još oko 80 minuta vremena za raspravu o Sporazumu, ali ne znači da će biti toliko govornika. Nakon završetka rasprave, procedura ratifikacije u parlamentu će se nastaviti.

Ratifikacija SSP-a time je konačno došla na red i u Zastupničkom domu, a u naznaci dnevnoga reda ponavlja se da je Sporazum već ratificiran u Senatu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙