FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREMIJER SANADER NA STUDIJSKIM DANIMA EUROPSKE PUČKE STRANKE U BUDIMPEŠTI

BUDIMPEŠTA, 5. srpnja 2004. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanaderboravi u ponedjeljak Budimpešti gdje će sudjelovati na Studijskimdanima Europske pučke stranke ( EPP), priopćio je Ured za odnose sjavnošću vlade RH.
BUDIMPEŠTA, 5. srpnja 2004. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader boravi u ponedjeljak Budimpešti gdje će sudjelovati na Studijskim danima Europske pučke stranke ( EPP), priopćio je Ured za odnose s javnošću vlade RH.

Tijekom prijepodneva predsjednik vlade primio je izaslanstvo Hrvatske manjinske samouprave u Mađarskoj koju je predvodio predsjednik samouprave Mijo Karagić.

U razgovoru su naglašeni iznimno dobri odnosi Republike Hrvatske i Republike Mađarske, a premijer Sanader rekao je kako će hrvatska vlada pružiti punu potporu Hrvatima u Mađarskoj u očuvanju njihovog kulturnog i nacionalnog identiteta.

Predsjednik vlade izaslanstvu Hrvatske manjinske samouprave darovao je bistu Marka Marulića, rad akademskog kipara Krunoslava Bošnjaka, koja će biti postavljena ispred školske zgrade Hrvatske gimnazije u Budimpešti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙