FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SANADER S PORTUGALSKIM GOSPODARSTVENICIMA

ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike Hrvatskedr. sc. Ivo Sanader u ponedjeljak je, boraveći u službenom posjetuPortugalu, nakon susreta s portugalskim premijerom Joséom ManuelomDuraom Barrosom u Lisabonu primio vodeće portugalskegospodarstvenike.
ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader u ponedjeljak je, boraveći u službenom posjetu Portugalu, nakon susreta s portugalskim premijerom Joséom Manuelom Duraom Barrosom u Lisabonu primio vodeće portugalske gospodarstvenike.

Kako je priopćeno, predstavnici portugalskih tvrtki su tijekom susreta izrazili iznimnu zainteresiranost za investiranje u Hrvatsku. Premijer Sanader upoznao ih je s prednostima ulaganja u Hrvatsku, a na sastanku su dogovoreni skori susreti s predstavnicima Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka te Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. Portugalski gospodarstvenici izrazili su zadovoljstvo otvorenošću hrvatske Vlade za strane investicije, a konkretni dogovori o budućim poslovima uslijedit će već u srpnju ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙