FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SREDINOM SRPNJA OBVEZNICE ATLANTIC GRUPE U IZNOSU 15 MILIJUNA EURA

ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Atlantic Grupa će sredinom srpnja nadomaćem tržištu izdati obveznice u vrijednosti 15 milijuna eura, srokom dospijeća 2007. godine, objavili su iz Raiffeisebank Austria(RBA) i Zagrebačke banke, agenata i pokrovitelja izdanja.
ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Atlantic Grupa će sredinom srpnja na domaćem tržištu izdati obveznice u vrijednosti 15 milijuna eura, s rokom dospijeća 2007. godine, objavili su iz Raiffeisebank Austria (RBA) i Zagrebačke banke, agenata i pokrovitelja izdanja.

Nakon serije izdanja kratkoročnih dužničkih vrijednosnih papira, to je prvo izdanje dugoročnih, trogodišnjih obveznica Atlantic Grupe na domaćem tržištu kapitala, navode se u priopćenju.

Otplata glavnice biti će u jednom iznosu o dospijeću, dok će isplata kamate biti polugodišnja.

Obveznice će biti denominirane u euru, a namira kamate i glavnice bit će u kunama prema srednjem tečaju HNB-a na dan dospijeća. Obveznice će biti osigurane solidarnim jamstvima Atlantic Trade-a d.o.o., Cedevite d.o.o. i Neve d.o.o.

Upis obveznica na primarnom tržištu počet će u utorak, 6. srpnja, a knjiga upisa bit će otvorena do 12. srpnja.

Upis cjelokupnog izdanja obveznica garantiraju RBA i ZB.

Obveznice će biti uvrštene u Službeno tržište Zagrebačke burze te u depozitorij, prijeboj i namiru Središnje depozitarne agencije.

Ovim izdanjem obveznica Atlantic Grupa će proširiti svoju investitorsku bazu na domaćem tržištu kapitala, te produljiti ročnost svojih obveza, bez značajnijeg povećanja zaduženosti, navodi se u priopćenju Raiffeisenbanke i Zagrebačke banke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙