FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAČKI GERILCI NAJAVILI PUŠTANJE DVOJICE TURSKIH TALACA

BAGDAD, 2. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Irački gerilci koji uzarobljeništvu drže dvojicu turskih talaca, najavili su u video-snimcipredanoj agenciji Reuters u petak njihovo puštanje iz zatočeništvanakon što su Turci obećali da će prestati raditi za američke vojnesnage u Iraku.
BAGDAD, 2. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Irački gerilci koji u zarobljeništvu drže dvojicu turskih talaca, najavili su u video-snimci predanoj agenciji Reuters u petak njihovo puštanje iz zatočeništva nakon što su Turci obećali da će prestati raditi za američke vojne snage u Iraku.

Na video-snimci su prikazana dvojica turskih talaca kako na koljenima obećavaju da više neće surađivati s američkim vojnim snagama. Iza njih je nekoliko maskiranih naoružanih muškaraca. Jedan od njih je pročitao priopćenje prema kojemu je donesena odluka o puštanju talaca.

Soner Sercali i Murat Kizil zaposlenici su turske tvrtke Kayteks. Tvrtka je početkom tjedna izvijestila kako namjerava prekinuti suradnju s američkim vojnim snagama u Iraku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙