FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRAVA NAGRADA JUNACIMA MITROPA KUPA

ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - U Domu sportova održana je sjednicaUpravnog odbora Hrvatskog šahovskog saveza, koja je donijela nekolikovažnih zaključaka. Za prvog trenera s pola radnog vremena izabran jevelemajstor Zdenko Kožul, dok je odluka o imenovanju drugoga treneraodgođena do razgovora s Goranom Dizdarom i točnog definiranja njegovihobveza s obzirom na ugovor koji ima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - U Domu sportova održana je sjednica Upravnog odbora Hrvatskog šahovskog saveza, koja je donijela nekoliko važnih zaključaka. Za prvog trenera s pola radnog vremena izabran je velemajstor Zdenko Kožul, dok je odluka o imenovanju drugoga trenera odgođena do razgovora s Goranom Dizdarom i točnog definiranja njegovih obveza s obzirom na ugovor koji ima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Upravni odbor odlučio je na najbolji način nagraditi naše mlade reprezentativce za senzacionalnu pobjedu na Mitropa kupu u Slovačkoj. Uz simboličnu novčanu nagradu dao im je pravo nastupa na vrlo jakom zatvorenom prvenstvu Hrvatske, koje će se krajem studenog odigrati u Zagrebu. Na prvenstvu će ukupno sudjelovati 12 igrača – šestorica olimpijaca, mladi reprezentativci Alojzije Janković, Ante Brkić, Davorin Kuljašević i Ante Šarić, te dva najbolja igrača s hrvatske rejting liste. Nagradni fond bit će 6.000 eura.

Istodobno će se odigrati i zatvoreno prvenstvo u konkurenciji šahistica na kojem će sudjelovati 8 igračica. Uz 4 naše olimpijke bit će i 4 najbolje igračice s hrvatske rejting liste, a nagradni fond bit će 2.600 eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙