FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KARZAI POZDRAVIO SLANJE DODATNIH NATO-OVIH SNAGA U AFGANISTAN

ISTANBUL, 29. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Afganistanski predsjednikHamid Karzai izrazio je u utorak u Istanbulu zadovoljstvo zbog odlukeNATO-a o slanju dodatnih vojnih snaga u tu zemlju kako bi se ondjezajamčila sigurnost u razdoblju prije održavanja rujanskih izbora.
ISTANBUL, 29. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Afganistanski predsjednik Hamid Karzai izrazio je u utorak u Istanbulu zadovoljstvo zbog odluke NATO-a o slanju dodatnih vojnih snaga u tu zemlju kako bi se ondje zajamčila sigurnost u razdoblju prije održavanja rujanskih izbora.

"Siguran sam da će slanje dodatnih vojnih snaga omogućiti povećanje osjećaja sigurnosti" u razdoblju prije održavanja izbora u Afganistanu, izjavio je afganistanski predsjednik na konferenciji za novinare održanoj zajedno s glavnim tajnikom NATO-a Jaapom de Hoopom Schefferom.

NATO-ovi čelnici koji su se sastali u Istanbulu, u ponedjeljak su odobrili produljenje misije Međunarodnim snagama u Afganistanu (ISAF) koje sada čini 6.500 vojnika te su odlučili poslati dodatne vojne snage zbog održavanja općih izbora u rujnu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙