FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: TADIĆEVA POBJEDA POTIČE I NADE U SKORO ZAJEDNIČKO PRIDRUŽIVANJE HRVATSKE I SRBIJE EU-U

ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Dario Rivolta, odgovorni za vanjskupolitiku stranke Forza Italia talijanskog premijera SilvijaBerlusconija, izrazio je svoje zadovoljstvo uspjehom kandidataDemokratske stranke Borisa Tadića na predsjedničkim izborima u Srbijii ocijenio kako se sada može očekivati daljnje približavanje Srbijemeđunarodnoj zajednici, izvjestila je talijanska agencija ANSA.
ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Dario Rivolta, odgovorni za vanjsku politiku stranke Forza Italia talijanskog premijera Silvija Berlusconija, izrazio je svoje zadovoljstvo uspjehom kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića na predsjedničkim izborima u Srbiji i ocijenio kako se sada može očekivati daljnje približavanje Srbije međunarodnoj zajednici, izvjestila je talijanska agencija ANSA.

"Konačno će se popuniti duga praznina u vlasti koja je 15 mjeseci opterećivala Srbiju i njene institucije i koja se sada zaključila izborom predsjednika Tadića", rekao je Rivolta glede izborne pobjede Borisa Tadića na predsjedničkim izborima u Srbiji. "Uz to je isto tako razvidno kako izbor kandidata koji je opredijeljen za demokraciju i europsku integraciju protiv nacionalista Nikolića predstavlja dodatni razlog za zadovoljstvo. Sada se zapravo može imati vjere u u daljnje približavanje Srbije međunarodnoj zajednici, toliko da se čak može početi nadati i skorom zajedničkom ulasku Srbije i Hrvatske u Europsku uniju", rekao je Rivolta, prenosi ANSA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙