FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SVIJET ODAHNUO NAKON TADIĆEVE POBJEDE

ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Svijet je odahnuo nakon vijesti opobjedi reformista Borisa Tadića na izborima za predsjednika Srbije,izvješćuje agencija UPI i navodi da su Sjedinjene Države, Europskaunija i susjedna Hrvatska pozdravile Tadićevu pobjedu uz ocjenu kakoje Srbija okrenula leđa greškama prošlosti te da sada može gledatinaprijed prema većoj integraciji s Europom.
ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Svijet je odahnuo nakon vijesti o pobjedi reformista Borisa Tadića na izborima za predsjednika Srbije, izvješćuje agencija UPI i navodi da su Sjedinjene Države, Europska unija i susjedna Hrvatska pozdravile Tadićevu pobjedu uz ocjenu kako je Srbija okrenula leđa greškama prošlosti te da sada može gledati naprijed prema većoj integraciji s Europom.

Možebitna pobjeda Tadićevog protukandidata Tomislava Nikolića iz Srpske radikalne stranke nosila bi rizik da regiju Balkana ponovno baci u kaos, ocjenjuje agencija United Press International i napominje da Tomislav Nikolić vjeruje u veliku Srbiju što podrazumijeva prisvajanje dijelova teritorija Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙