FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIŠČEVIĆ U RUSIJI O KLIRINŠKOM DUGU

ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanja uMinistarstvu vanjskih poslova Republike Hrvatske Hido Biščević je uponedjeljak u Moskvi održao sastanak s ministrom za izvanrednesituacije Ruske Federacije i supredsjedateljem međuvladinogrusko-hrvatskog Povjerenstva za gospodarsku suradnju Sergejom Šojguom,priopćilo je MVP RH.
ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Hrvatske Hido Biščević je u ponedjeljak u Moskvi održao sastanak s ministrom za izvanredne situacije Ruske Federacije i supredsjedateljem međuvladinog rusko-hrvatskog Povjerenstva za gospodarsku suradnju Sergejom Šojguom, priopćilo je MVP RH.

Državni tajnik Biščević i ministar Šojgu razgovarali su na temu modaliteta povrata tzv. klirinškog duga Ruske Federacije Republici Hrvatskoj. Dogovoreno je da se tijekom slijedećeg tjedna u Moskvi održe završni pregovori radi potpisvanja Protokola o modalitetima povrata tzv. klirinškog duga, navodi se u priopćenju Ministarstva vanjskih poslova RH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙