FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U SRBIJI POČEO DRUGI KRUG IZBORA ZA PREDSJEDNIKA SRBIJE

BEOGRAD,27. lipnja 2004.(Hina) - U Srbiji se u nedjelju održava drugikrug predsjedničkih izbora, na kojima će oko 6,5 milijuna srpskihbirača za budućeg predsjednika izabrati jednoga od dva kandidata,predsjednika Demokratske stranke Borisa Tadića ili zamjenikapredsjednika Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolića.
BEOGRAD,27. lipnja 2004.(Hina) - U Srbiji se u nedjelju održava drugi krug predsjedničkih izbora, na kojima će oko 6,5 milijuna srpskih birača za budućeg predsjednika izabrati jednoga od dva kandidata, predsjednika Demokratske stranke Borisa Tadića ili zamjenika predsjednika Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolića.

Biračka mjesta, ukupno 8538 u Srbiji, od čega 241 na Kosovu, otvorena su u nedjelju u sedam sati ujutro, a zatvaraju se u 20 sati.

Neslužbene i privremene rezultate drugog kruga predsjedničkih izbora u nedjelju navečer objavit će Centar za slobodne izbore i demokraciju (CeSID), čiji su članovi promatrači na izborima, a Republička izborna komisija objavit će službene rezultate u roku od 96 sati nakon završetka glasovanja, odnosno najkasnije do 1. srpnja u 20 sati, kad će rezultate objaviti u "Službenom glasniku".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙