FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AMERIČKI TURIST OPORAVLJA SE NAKON PADA U 70 M DUBOKU PROVALIJU

SYDNEY, 26. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Američki turist, koji je proveonoć na otvorenom nakon što je preživio pad s vidikovca u australskomnacionalnom parku Morton u provaliju duboku 70 metara, uspješno seoporavlja, izvijestili su u subotu bolnički izvori.
SYDNEY, 26. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Američki turist, koji je proveo noć na otvorenom nakon što je preživio pad s vidikovca u australskom nacionalnom parku Morton u provaliju duboku 70 metara, uspješno se oporavlja, izvijestili su u subotu bolnički izvori.

21-godišnji Matthew Weirich pri padu je dobio frakturu lubanje i potres mozga. "Prvi znaci njegova oporavka obećavaju. Mislim da će se u potpunosti oporaviti", rekao je liječnik Grant Simmons, dodavši kako je pravo čudo da su posljedice tako teškog pada bile tako blage.

Mladi mormonski misionar liječi se u bolnici Wollongong u blizini Sydneya gdje je nakon nesreće hitno prebačen helikopterom.

"Nadamo se da će nakon oporavka otputovati kući u Teksas. Stisnuo mi je ruku i s naporom mi se nasmiješio, ali znao je da sam pokraj njega", rekla je njegova majka Brenda koje je nakon što je čula za nesreću odmah doputovala u Australiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙