FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: povremeno pojačan promet prema moru

ZAGREB, 24. lipnja 2004. (Hina) - Na cestama što od unutrašnjostivode prema moru promet je povremeno pojačan, kao i na Krčkom mostu, tena glavnim cestovnim pravcima u kontinentalnom dijelu zemlje, Istri i duž Jadranske magistrale, no kako večeras javlja HAK, dužih zastojanema.
ZAGREB, 24. lipnja 2004. (Hina) - Na cestama što od unutrašnjosti vode prema moru promet je povremeno pojačan, kao i na Krčkom mostu, te na glavnim cestovnim pravcima u kontinentalnom dijelu zemlje, Istri i duž Jadranske magistrale, no kako večeras javlja HAK, dužih zastoja nema.

Na sjevernom dijelu Zagrebačke obilaznice, zbog radova, od 182. do 185. km, stvaraju se kolone vozila pa se vozači mole za razumijevanje i strpljenje.

Zbog obnove kolnika na D21 od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, mogući su zastoji. Slično je i na Jadranskoj magistrali kroz Bakarac, te kroz Zadar (zatvorena je magistrala od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom), i duž dionice Raba-Klek.

Promet povremeno usporavaju i radovi na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, jer se pojedinim dionicama vozi dvosmjerno, sjevernim ili juľnim trakom.

Do 23 sata na svim važnijim državnim cestama, zabrana je prometa teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na graničnim je prijelazima Bregana, Macelj i Kaštel pojačan ulaz putničkih vozila, a na prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod izlaz i ulaz. Teretna vozila dulje čekaju na izlazu iz Hrvatske na prijelazu Bregana i posebice, Bajakovo.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22-5 sati.

Trajekti plove redovito, bez većih gužvi i duljih čekanja na ukrcaj. Na liniji Prizna-Žigljen i tri su trajekta, jer je pojačan priljev vozila na Prizni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙